shutterstock 599070008. kopt

Här finner du våra lediga tjänster 

Vi samarbetar med Simplified och vår önskan är att alla ansökningar går via dom. 
Du finner deras kontaktuppgifter under varje tjänst. 

Redovisningskonsult

Plats
Östersund

Sista ansökningsdatum
2021-10-28

Information om tjänsten

Har du tidigare arbetat med, eller studerat ekonomi?
Är du, eller längtar du efter att bli, en riktigt vass redovisningskonsult? Då är det just dig vi söker!

Ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Contrado har sina lokala kontor i Sundsvall, Sollefteå, Östersund, Örnsköldsvik, Hudiksvall, Bergsjö, Mariefred och Kalmar. Arbetstiderna är 8-17, fredagar 8-15. Introduktionen anpassas efter dina tidigare erfarenheter och du kommer till en början gå bredvid en erfaren kollega.
Om du är intresserad av att utvecklas i din roll har du goda möjligheter till detta i denna tjänst. Om du inte redan är auktoriserad redovisningskonsult så finns möjligheten att på sikt bli auktoriserad samt mycket mer.


Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult kommer du vara delaktig tillsammans med erfarna kollegor i arbetet med löpande bokföring, bokslut, deklarationer samt årsredovisningar. Redovisningssystemet som används är Briljant samt Fortnox och bokslutssystemet är Wolters Kluwer. Ansvaret och kundkontakten kommer att trappas upp allt eftersom du blir varm i kläderna och på sikt ansvarar du på egen hand över dina kunder.

Vi söker dig som:

Har en ekonomiutbildning antingen från gymnasiet eller universitet/högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är erfarenhet från branschen. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift då dina kunder till största delen är svensktalande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Contrado. För att komma in i rollen på ett bra sätt bör du vara noggrann, driven samt ha ett sinne för siffror.

Övrigt

Omfattning: Heltid
Stad: Östersund
Tillträde: Enligt överenskommelse
Kontakt: Anna Eriksson, 073-805 88 75

Ansökan

 
 


Löneadministratör

Plats 
Sundsvall

Sista ansökningsdatum
2021-09-30

 

Information om tjänsten

Har du tidigare studerat, eller har arbetat med löner, HR eller arbetsrätt? Vi söker dig som vill ta nästa steg och vara med på uppbyggandet av en helt ny avdelning! Ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Contrado har sina lokala kontor i Sundsvall, Sollefteå, Östersund, Örnsköldsvik, Hudiksvall, Bergsjö, Uppsala och Kalmar. Arbetstiderna är 8-17, fredagar 8-15. Introduktionen anpassas efter dina tidigare erfarenheter och du kommer till en början gå bredvid en erfaren kollega. Om du är intresserad av att utvecklas i din roll har du goda möjligheter till detta i denna tjänst. Om du inte redan är auktoriserad finns möjligheten att bli det på sikt hos oss.


Arbetsuppgifter

Som löneadministratör kommer du tillsammans med erfarna lönekonsulter arbeta med all löpande löneadministration för våra kunder. Utöver detta kan du komma att fungera som en strategisk rådgivare till våra kunder om HR-frågor som bland annat semester, arbetsrätt, förmåner och arbetstider.

Andra arbetsuppgifter som förekommer är:

  • Arbetsgivardeklaration
  • Rapportering
  • Lönebaserad redovisning

Vi söker dig som:

Antingen har studerat eller arbetat med löneadministration och/eller arbetsrätt och HR-frågor. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift då dina kunder till största delen är svensktalande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du bör vara serviceinriktad mot våra kunder och vilja vara med på resan att bygga upp vår löneavdelning. 

Övrigt

Omfattning: Heltid
Stad: Sundsvall
Tillträde: Enligt överenskommelse
Kontakt: Anna Eriksson, 073-805 88 75

 

Ansökan

 

Kontakta oss

Sundsvall 060-17 11 75
Sollefteå 0620-566 30
Östersund 063-10 98 00
Örnsköldsvik 0660-856 25

Hudiksvall 0650-996 30
Kalmar 0480-622 40
Bergsjö 0652-56 51 00
Mariefred 0159-35 05 60