shutterstock 599070008. kopt

Har du tidigare arbetat med, eller studerat ekonomi?

Hungrar du efter att bli en riktigt vass redovisningskonsult?

Då är det just dig som vi söker!

    

Vi söker efter nya kollegor till vårt kontor i Bergsjö

Vi skräddarsyr individuella lösningar till våra kunder. Vi kan aktivt ta del i skötseln av våra företagskunder genom att ta hand om hela redovisningen vad gäller löner, betalningsrutiner, faktureringar, bokslut och årsredovisningar etc. Contrado följer dessutom upp utfallet av redovisningen tillsammans med kunden. Vi planerar och budgeterar tillsammans med kunden för det kommande året. Vi vill växa och utvecklas tillsammans med våra kunder!

Som du förstår blir det en ansvarsfull uppgift när du söker tjänsten som auktoriserad redovisningskonsult.  

Vi ser helst att du har flerårig erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbyrå. Dina arbetsuppgifter blir att ansvara för kvalificerade redovisningstjänster; bokslut, deklarationer och skatterådgivning. Som anställd hos Contrado hamnar du i ett gäng av hängivna entusiaster, vana med att ha många bollare i luften samtidigt och med fokus på att hela tiden skapa kundnytta och aldrig lämna något åt slumpen. Vi söker därför en person som, förutom att inneha den administrativa kompetensen, är säljinriktad och besitter förmågan att hålla huvudet kallt när skrivbordet fylls. Stresstålighet är därför ett absolut måste.

Intresserad?

Maila in ditt CV till:

Lars Svedin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Övriga kontor

Just nu har vi inte några lediga tjänster på de övriga kontoren och söker därmed inte aktivt någon personal. Däremot är du som är auktoriserad redovisningskonsult välkommen att skicka in en spontanansökan till oss.

Information om Contrado

Contradogruppen har som målsättning att vara den kompletta ekonomifunktionen för i första hand små och medelstora företag och föreningar där bra redovisning ger resultat. För att uppnå vår målsättning samarbetar vi med revisorer, banker, skatteexperter, datakonsulter, försäkringsbolag m.fl på de områden som vi själva inte har kompetens inom. Contrado bedriver redovisningsverksamhet fn från 8 st kontor i Västernorrland, Jämtland, Hälsingland och Kalmar med  fn ca 50 st medarbetare.

 

 

Kontakta oss

Sundsvall  060-17 11 75
Sollefteå 0620-566 30
Östersund 063-10 98 00
Örnsköldsvik 0660-856 25
Hudiksvall 0650-996 30
Uppsala 073-818 70 12
Kalmar 0480-622 40
Bergsjö 0652-56 51 00