logga 200

Contrado Redovisning har i dag 31 anställda på fyra orter, Sundsvall, Sollefteå, Östersund och Örnsköldsvik. Vår målsättning är att växa och bli ännu större.

Vi skräddarsyr individuella lösningar till våra kunder. Vi kan aktivt ta del i skötseln av våra företagskunder genom att ta hand om hela redovisningen vad gäller löner, betalningsrutiner, faktureringar, bokslut och årsredovisningar etc. Contrado följer dessutom upp utfallet av redovisningen tillsammans med kunden. Vi planerar och budgeterar tillsammans med kunden för det kommande året. Vi vill växa och utvecklas tillsammans med våra kunder! Som du förstår blir det en ansvarsfull uppgift när du söker tjänsten som auktoriserad redovisningskonsult.  

Vi ser helst att du har flerårig erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbyrå. Dina arbetsuppgifter blir att ansvara för kvalificerade redovisningstjänster; bokslut, deklarationer och skatterådgivning. Som anställd hos Contrado hamnar du i ett gäng av hängivna entusiaster, vana med att ha många bollare i luften samtidigt och med fokus på att hela tiden skapa kundnytta och aldrig lämna något åt slumpen. Vi söker därför en person som, förutom att inneha den administrativa kompetensen, är säljinriktad och besitter förmågan att hålla huvudet kallt när skrivbordet fylls. Stresstålighet är därför ett absolut måste.

Intresserad?

Maila in ditt CV till:

Lars Svedin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.