London 06 BigBen

London

I Storbritanniens pulserande huvudstad är möjligheterna till utflykter, sightseeing och studiebesök oändliga.

Snabbt och enkelt transporterar man sig med tunnelbanan till de olika sevärdheterna.

Oxford St gäller regeln "shop til you drop" och här hittar du det mesta. Vill du hellre besöka en marknad är Covent Garden med jonglörer och gycklare att rekommendera.

Museer finns det gott om, bl a Victoria & Albert Museum, The Tower och Madame Tussaud’s är mycket populära. Vaktombytet vid Buckingham Palace lockar också många besökare.

När du ändå är i London är det nästan ett måste att se en musikal. Eller varför inte uppleva folkmyllret och nattlivet på Leicester Square!?  

Följande ingår:

• 2 dagars utbildning
• Flygresa Arlanda – Gatwick t/r med Norwegian 
• Busstransfer flygplatsen - inkvarteringen i London t/r
• 3 övernattningar med frukost på 4* hotell i London

The Lancaster Gate Hotel 01
The Lancaster Gate hotel 

Innehåll

2017 års utlandskurs tar oss torsdagen den 12/10 från Arlanda till London, England, med Norwegian. Möjlighet finns att boka buss ToR Sundsvall-Stockholm till självkostnadspris.

Vi erbjuder ett attraktivt utbildningskoncept på The Lancaster Gate Hotel under 2 dagar. Ett stort och fint 4-stjärnigt hotell, med bra läge nära Hyde Park. Här bor du bekvämt och njuter av service i toppklass.

Villkor

Man ska vara kund hos Contrado Redovisning. Priset för resan bestäms utifrån valt alternativ. Kursavgiften uppgår till 3 500 kr exkl. moms,och faktureras i början av september 2017 med betalningsvillkor 10 dagar. Vi reserverar oss för researrangörens eventuella prisändringar.

Vi har ett begränsat antal platser till vårt förfogande så boka era platser så snart som möjligt, dock senast den 25 augusti–17.

Ingen moms tillkommer på det angivna priset för resan (dock på kursavgiften).

Denna anmälan är bindande och i samband med anmälan utgår en anmälningsavgift på 3 500 kr per deltagare som avräknas vid slutbetalningen av resan enligt faktura senast den 31:e juli. Anmälningsavgiften återbetalas inte i de fall resan avbokas.

Kursinnehåll

-Aktuella händelser inom Skatte- och redovisningsområdet
-Vad händer nu? Nya 3:12 regler och ändrad företagsbeskattning 

Boka redan nu!